VALİ ALTIPARMAK’TAN JKBB ÜYESİ BAŞKANLARA ÇAĞRI

Erzurum’da düzenlenen Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği (JKBB) toplantısında konuşan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, önemli bir çağrı yaptı.

06 Ekim 2013 Pazar 16:13
VALİ ALTIPARMAK’TAN JKBB ÜYESİ BAŞKANLARA ÇAĞRI
Aziziye Belediyesi, Türkiye’nin farklı il, ilçe ve belde belediye başkanları ile meclis üyelerinden oluşan yaklaşık 200 kişiyi Erzurum’da buluşturdu. Toplantıya Kırşehir Belediye Başkanı ve JKBB Başkanı Yaşar Bahçeci ile Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün yanı sıra çok sayıda ilçe ve belde belediye başkanı katıldı. 

Toplantının açılış bölümünde konuşan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, başkanlardan ve meclis üyelerinden bulunduğu il, ilçe ve beldelerindeki futbol takımlarını kamp için Erzurum’a yönlendirmelerini istedi.

Toplantının Erzurum’da düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Vali Altıparmak, şunları söyledi: “Özellikle sizlerden bir istirhamım olacak. Birbirimize destek olmak zorundayız. Erzurum kış turizmi merkezi ve aynı zaman yüksek irtifa kamp ve spor merkezi. Şimdi bakıyorsunuz küçük küçük illerin veya beldelerin takımları Almanya’da, Avusturya’da kampa giriyor. Bu da bir kaynak israfı ve ülkemizin milli servetinin sağda solda harcanması anlamına geliyor. Oysa Erzurum’da bunu yapmak mümkün. Otellerimiz var ve yeterli yatak sayımız var. Sahalarımızda yapılıyor. Bu takımlarımız gittikleri yerlerde dağda kamp yapıyorlar. Oysa Erzurum’da şehirde kamp yapacaklar. Böyle bir avantajı var. Sineması, tiyatrosu, alışveriş merkezi yakında. Gittiğiniz yerlerde bizlerin de selamlarını ileterek lütfen takımları Erzurum’a yönlendirmenizi sizlerden önemle rica ediyorum.”


Editör

Son Güncelleme: 06.10.2013 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.