VALİ ALTIPARMAK’TAN APAÇIK VE KARABÖRK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ramazan Apacık’a ve geçtiğimiz ay Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Kamil Karabörk’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

14 Şubat 2014 Cuma 00:40
VALİ ALTIPARMAK’TAN APAÇIK VE KARABÖRK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Sabah ilk olarak Cumhuriyet Başsavcılığı’na giden Vali Altıparmak Başsavcı Ramazan Apaçık ile bir süre görüştü. Yeni görevinde başarılar dileyen Vali Altıparmak Erzurum’daki hizmetlerinden dolayı da kendisine teşekkür etti.

Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü’ne geçen Vali Altıparmak geçtiğimiz ay yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Erzurum Emniyet Müdürlüğüne atanan Kamil Karabörk’ü ziyaret etti. Makamında İl Emniyet Müdürü Karabörk ile görüşen Vali Altıparmak yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 14.02.2014 00:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.