VALİ ALTIPARMAK'TAN 23 NİSAN MESAJI

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

23 Nisan 2015 Perşembe 11:49
VALİ ALTIPARMAK'TAN 23 NİSAN MESAJI
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Vali Altıparmak, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu, korunması ve yaşatılması için de , yüce Türk Milleti'ne emanet ettiği, Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin temel taşını oluşturan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 95. yıldönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hep birlikte coşkuyla kenetlenerek kutlamaktayız.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluşuna giden yolda, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak, kurtuluş meşalesini ateşlemesiyle başlayan ve 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin toplanmasıyla devam eden sürecin, Türk milletinin tüm bireylerinin yaşamında seçkin ve anlamlı bir yeri bulunmaktadır. Çünkü, bu süreç Kurtuluş Savaşımızın, zafere ulaşılması ve Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasıyla sonuçlanmıştır.

UNESCO'nun 1979 yılını Dünya Çocuk yılı olarak ilan etmesiyle, 36 yıldan beri bu bayram dünya çocuklarıyla bir arada büyük bir coşku ve heyecanla kutlanmaktadır.

Bu anlamlı ve coşkulu gün nedeniyle, bizlere bu günleri armağan eden , Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Bu vesileyle, Erzurum halkının ve geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."


Editör

Son Güncelleme: 23.04.2015 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.