VALİ ALTIPARMAK’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, 30 Ağustos Zafer Bayramının yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

28 Ağustos 2015 Cuma 17:24
VALİ ALTIPARMAK’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, 30 Ağustos Zafer Bayramının yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Vali Dr. Altıparmak mesajında şunları kaydetti; “Yüce Türk Milleti’nin verdiği onur mücadelesinin sonunda, zaferle sonuçlanan, “30 Ağustos Zafer Bayramı”nın 93. yıldönümünü milletçe kenetlenerek kutluyoruz.

Milletimizin tarihine, altın harflerle geçen ve Yüce Türk Milleti’nin azim ve kararlılığının tüm Dünya Uluslarına ilan edildiği bu anlamlı zaferin 93. yıldönümünde, Büyük Önderimiz ve Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’Ü ve silah arkadaşlarıyla, vatanı ve bayrağı uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi, rahmetle, minnetle ve şükranla anarak, Allah’ tan rahmet diliyorum, bugün sağ olanlara da aile fertleriyle birlikte, sağlıklı mutlu bir yaşam temenni ediyorum.

Bu anlamlı gün nedeniyle vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin huzur ve güvenliği için, azim ve kararlılıkla görevlerinin başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarıyla, gazilerimizi ve şehit ailelerinin “30 Ağustos Zafer Bayram”ını içtenlikle kutluyorum. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh şuur her an, her saniye canlı kalacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımızı ve Ay yıldızlı şanlı bayrağımız ile çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni onurla korumanın yolunun milletçe kenetlenmekten başka çıkar yolu olmadığını da belirtmek istiyorum. Dönemin şartları içerisinde askeri kuvvetlerimizden kat kat üstün bir ordu karşısında kazanılan Başkomutanlık Savaşı ile milletimiz birlik ve beraberliğinden, hürriyet ve istiklalinden en zor koşullarda dahi vaz geçmeyeceğini adeta tüm dünyaya haykırmıştır.

Bu vesileyle, Erzurum Halkı’nın ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin “30 Ağustos Zafer Bayramı”nı kutlayarak, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” 

Editör

Son Güncelleme: 28.08.2015 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.