VALİ ALTIPARMAK'A XANADU'DA ELEKTRİK ŞOKU!

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın Xanadu Snow White Otel’de düzenlediği basın toplantısında rezaletler zinciri yaşandı.

18 Ekim 2014 Cumartesi 10:45
VALİ ALTIPARMAK'A XANADU'DA ELEKTRİK ŞOKU!
Palandöken Turizm Merkezi’nde faaliyet gösteren Xanadu Snow White Otel’de ard arda elektrik kesintilerinin yaşanması büyük tepki topladı,
Sabah saat 09.00'da başlayan toplantı, Vali Altıparmak'ın Erzurum gündemi ile ilgili konularda yaptığı açıklamalar ve gazetecilerin sorularını cevaplandırması nedeniyle saat 12.00'ye kadar sürdü. Bu sürede ard arda elektrik kesintilerinin yaşanması Vali Ahmet Altıparmak’ı da çileden çıkarırken, gazeteciler arasında otel yönetiminin "yeter hadi kalkın" sinyali olarak algılandı.
VALİ ALTIPARMAK'TAN ELEKTRİK TEPKİSİ: BU NE YAV
Vali Altıparrmak, mikrofonla konuşurken tam 5 kez aralıklarla elektriklerin kesilmesi tepki topladı. Karşılaştığı duruma canı sıkılan Vali Altıparmak, en sonunda "Ne oluyor yav" diyerek otel yönetimine çıkıştı. Xanadu Otel’de Vali konuşurken üst üste elektrik kesintilerinin yaşanması, toplantıya katılan gazeteciler tarafından  'rezalet ve saygısızlık' olarak yorumlandı.
Erzurum’da kısa bir süre önce hizmete açılan otelde profesyonel olmayan yöneticilerin görev alması, hizmet noktasındaki eksiklikler ciddi tepki topluyor. Şehrin yöneticisinin yaptığı basın toplantısında ard arda elektrik kesintilerinin yaşanması bile lakayt yönetim anlayışını gözler önüne serdi.
Sezon öncesi yaşanan bu olumsuzluk, özellikle Erzurum’daki kamu kurumları ile sivil toplum örgütlerinin yapacağı toplantılarda tercihlerin başka otellerden yana kullanmalarına sebep oldu. 

Editör

Son Güncelleme: 18.10.2014 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
o teyyare slm söle o yare 2014-10-18 11:01:41

erzurumda herşeyimiz düz bi bumu eğri oldu şimdi.bırakın allah aşkına