VALİ ALTIPARMAK YARALILARI ZİYARET ETTİ

Erzurum’da sabah saatlerinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3’ü ağır 27 kişi yaralandı.

30 Aralık 2013 Pazartesi 11:50
VALİ ALTIPARMAK YARALILARI ZİYARET ETTİ
Edinilen bilgiye göre, Çevre Yolu - Kahramanlar Köyü Yol Kavşağında sabah saat 07.40 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 27 kişi ise yaralandı. Erzurum’a gelmekte olan özel bir otomobilin Kumluyazı Köyü Okul Servisine yandan çarpması sonucu minibüsün yan yatması ile sonuçlanan kazada, Abdullah Doğan (49) hayatını kaybederken 27 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 10’u Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 9’u Palandöken Devlet Hastanesinde, 8’ i ise Yakutiye Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazanın meydana gelmesinin ardından 5 Ambulans, 1 Arama Kurtarma Ekibi, 1 İtfaiye olay yerine sevk edildi.

Bu arada Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak kazayı haber almasının ardından Palandöken Devlet Hastanesine giderek yaralıları ziyaret etti. Hastanenin Acil Servisinde tedavi gören hastalarla görüşen ve yetkililerden bilgi alan Vali Altıparmak geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 30.12.2013 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.