VALİ ALTIPARMAK TAŞMAĞAZALAR ESNAFINI GEZDİ

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak kentin önemli alışveriş merkezlerinden birisi olan Taşmağazalar esnafını ziyaret etti.

05 Eylül 2013 Perşembe 23:44
VALİ ALTIPARMAK TAŞMAĞAZALAR ESNAFINI GEZDİ
Öğleden sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na giden Vali Altıparmak merkez vakıf ile merkez ilçe vakıflarının çalışmaları hakkında ilçe kaymakamlarından brifing aldı.
Daha sonra Taşmağazalar Caddesine geçen Vali Altıparmak yol güzergahındaki vatandaşlarla sık sık sohbet ederek hatırlarını sordu. Sıkıntısı ve talepleri olanları da tek tek dinleyen Vali Altıparmak önce 2. Vakıf İş Hanına giderek buradaki esnaflarla görüştü. Esnafların işlerini soran Vali Altıparmak daha sonra Taşmağazalarda, caddenin sağında ve solundaki işyerlerini ziyaret etti. İşyerlerinin bitimine kadar bütün esnafa selam veren Vali Altıparmak bugün vefat eden Eski Erzurum Evleri İşletmesinin sahibi İbrahim Demir’in eşi Bahire Demir’in cenaze namazına katılmak üzere Taşmağazalardan ayrıldı.
Öte yandan Vali Altıparmak’ın fırsat buldukça esnaf ziyareti yapması ve halkın arasına katılması vatandaşların takdirini topluyor. Bugün Vali Altıparmak’ı ağırlayan Taşmağazalar esnafı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Burada Vali Altıparmak ile karşılaşan vatandaşlar fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 

Editör

Son Güncelleme: 06.09.2013 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.