VALİ ALTIPARMAK: POLİS TEŞKİLATI’NIN KURULUŞUNUN 170. YILI KUTLU OLSUN

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

03 Nisan 2015 Cuma 15:00
VALİ ALTIPARMAK: POLİS TEŞKİLATI’NIN KURULUŞUNUN 170. YILI KUTLU OLSUN
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Vali Altıparmak, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bu yıl, ülkemiz genelinde olduğu gibi Erzurum’da da, 04-10 Nisan tarihleri arasındaki hafta "Polis Haftası", 10 Nisan günü de "Polis Günü" olarak kutlanacaktır.

Kanun hâkimiyetini sağlama ve suçlularla mücadele gibi önemli bir görevi yerine getirerek, toplumumuzdaki huzur ve güven ortamını tesis eden Polis Teşkilatımızın, bu anlamlı haftası ve "Polis Günü", İl Emniyet Müdürlüğümüzün organizasyonunda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

"Polis Haftası" içinde düzenlenen etkinliklerin, Polis-Halk işbirliğinin sağlanması, bu mesleğin ve yapılan hizmetlerin toplum yaşamı için öneminin vurgulanması, bu hizmetin daha çağdaş ve verimli şekilde verilebilmesi için polislerimize bir mesaj verilmesi bakımından da, büyük önemi bulunmaktadır.

Polis Teşkilatımız, 170 yıldan beri bu anlamlı görevi başarıyla yerine getirmek suretiyle, Türk Milleti’nin tüm bireylerinin gönlünde hak ettikleri yeri almış bulunmaktadır.

Emniyet Teşkilatımız, Polis-Halk işbirliğini sağlayarak ve bireylerde gereken güveni tesis ederek, yerine getirdikleri bu görevlerini, bundan böyle de milletinden aldığı güç ve destekle, başarıyla yerine getireceklerine içtenlikle inanıyorum.

"Polis Haftası" ve "Polis Günü" nedeniyle, bu zor, zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyorum. Aile bireyleriyle birlikte, sağlık, huzur ve mutluluklar temenni ediyorum.

Vatanı ve milleti uğruna canlarını veren tüm Emniyet mensuplarına da, Allah’tan rahmet, onların yakınlarına, gazilerimize, emeklilerimize ve tüm Erzurum Halkı’na da esenlikler diliyorum. “

Editör

Son Güncelleme: 03.04.2015 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.