VALİ ALTIPARMAK HEYELAN OLAN KÖYDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, önceki gün heyelan meydana gelen Hınıs ilçesine bağlı Kongur köyünde, incelemelerde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

27 Haziran 2013 Perşembe 19:17
VALİ ALTIPARMAK HEYELAN OLAN KÖYDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Heyelanın ardından köylü sakinlerine barınmaları için 50 adet çadır dağıtıldı. Çadırların kurulmasının ardından Vali Altıparmak, bölgeyi gezerek köy halkına geçmiş olsun temennisinde bulundu. Heyelan olan bölgeye giderek yerinde inceleme yapan Vali Altıparmak, “Malumunuz hep beraber geldik. Burada bir heyelan var. Heyelan Kongur köyünü belirli bir risk altına sokuyor diye düşünmüştük. Bunun için de önce bir uzman ekibimiz geldi inceledi. Onlar ilk incelemede köyün risk altında değil dediler. Daha sonra yeni bir heyelan dalgası geldi. Bunu üzerine ikinci daha geniş bir uzman ekibi gönderdik onlarda inceledi. Şu an için sizde görüyorsunuz büyük bir heyelan var ama köye epeyce uzaklıkta. Köydeki herhangi bir evde çatlama yarılma yıkılma yok. Heyelanın yönünün de uzmanlar köyü risk altına sokacak derece de değil diyorlar. Tabii bu uzmanların görüşü bizim görüşümüz değil. Elbette ki uzmanların bilgisine birikime güvenmek zorundayız" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 27.06.2013 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.