VALİ ALTIPARMAK HEM ZİYARET ETTİ HEM TRAŞ OLDU

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak göreve başladığı günden bu tarafa fırsat buldukça şehir esnafıyla bir araya geliyor.

20 Ocak 2014 Pazartesi 16:33
VALİ ALTIPARMAK HEM ZİYARET ETTİ HEM TRAŞ OLDU
Gerek katıldığı toplantılarda, gerekse ziyaretlerinde esnafın sıkıntılarını dinleyen Vali Altıparmak son olarak bir kuaför salonuna gitti. Erzurum’da yayın yapan Doğu Tv’yi ziyaretinin ardından aynı iş merkezinin girişinde bulunan kuaför salonuna giden Vali Altıparmak burada hem traş oldu, hem de diğer traş olan müşterilerle ve çalışanlarla sohbet etti. Kuaför Salonu İşletmecisi Seyfettin Karakurt’tan işlerinin durumu hakkında bilgiler alan Vali Altıparmak kendisinin fırsat buldukça esnaf ziyaretlerinde bulunduğunu ve şehir esnafının genel durumuna ilişkin önemli bilgiler aldığını kaydetti.

Editör

Son Güncelleme: 20.01.2014 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.