VADİ’DE PALANDÖKEN REKLAMI

Kurlar Vadisi Pusu Dizisi’nde Palandöken Kayak Merkezi’nin reklamı yapıldı. Dizide Zaza karakterini oynayan Ali Sürmeli, Palandöken Kayak Merkezi’nden övgü ile bahsetti.

17 Mart 2012 Cumartesi 12:42
VADİ’DE PALANDÖKEN REKLAMI
Yıllardır ekranlarda sevenleri ile buluşan ve izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu adlı televizyon dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Baş rollerini Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) Gürkan Uygun (Memati), Kenan Çoban ( Abdulhey)’in paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe günkü yayınında yine ilgi ile izlendi. Dizinin önemli karakterlerinden biri olan ve Zaza rölünü oynayan Ali Sürmeli, dizinin bir bölümünde Palandöken kayak Merkezi’nin reklamını yaptı. Ali Sürmeli’nin Palandöken Kayak Merkezi’nden ilgi ile söz etmesi şehirde büyük ve Erzurum dışındaki binlerce Dadaş’ı gururlandırdı.
YILDIZI PARLIYOR
Yıldızı her geçen gün parlayan ve artık dünyanın en büyük Kayak Merkezlerinden biri haline gelen Palandöken Kayak Merkezi’nin tanıtımına Kurtlar Vadisi Pusu adlı televizyon dizisinin katkıda bulunması büyük bir ilgi çekti. Vadi’nin oyuncuları daha öncede kadayıf dolması yiyerek gündeme gelmişlerdi. Kurtlar Vadisi Dizisi’nin Erzurum’un önemli değerlerini ilgisi Dadaşları mutlu etti.

Editör

Son Güncelleme: 17.03.2012 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.