UZUNDERELİ GENÇLERDEN ANLAMLI MESAJ

Uzundere’nin hakim tepelerinden birine 8 Türk genci kendi imkanlarıyla dev Türk Bayrağı dikti.

01 Ağustos 2015 Cumartesi 12:52
UZUNDERELİ GENÇLERDEN ANLAMLI MESAJ
Uzundere’nin hakim tepelerinden birine 8 Türk genci kendi imkanlarıyla dev Türk Bayrağı dikti. 

Artan terör olaylarına karşı Erzurum’un Uzundere ilçesi Merkez mahalle gençleri terör yandaşları ve destekçilerine tepki olarak dev Türk bayrağını göndere çektiler. Erzurum yolundan Uzundere’ye girişte tam karşıya dev Türk bayrağı diken 8 genç adına konuşan Muhammet Yazıcı, “Son günlerde yaşanan olaylarda bayrağı dikmemizin ne kadar haklı bir olay olduğunu gösterdi. Bugünlerde bayrağa, vatana, millete, devlete sımsıkı sarılıp ülkemizi bölmeye çalışan şer odaklarına fırsat vermemeliyiz. Çanakkale zaferinin 100’üncü yılında ülkemizdeki terör olaylarının artışı, vatana ve millete yapılan saldırıların sonuçsuz kalacağını, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü şanlı bayrağımızın indirilmez olduğunu göstermek için mahallemizin en hakim tepesine 100 yıl önce aziz şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulan dev Türk bayrağımızı dikmeye karar verdik, “dedi.

Muhammet Yazıcı, Ömer Yazıcı, Recep Turgut, Sefa Tekin, Fatih Çelebi, Mehmet Ertek, İsa Karaca, Furkan Karaca isimli gençler kendi imkanlarıyla diktikleri dev bayrak istedikleri kadar büyük olmadığını merkezden bakarken daha heybetli görülmesi gerektiğini söylediler. Daha büyük bir bayrağı aynı noktaya asmak için yetkilerden destek beklediklerini ifade ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 01.08.2015 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.