‘UZUN YUSUF’ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Erzurum'da "Uzun Yusuf" olarak tanınan Yusuf Dağıstanlı, bu sabah hayata gözlerini yumdu.

admin
admin
07 Mart 2017 Salı 20:56
‘UZUN YUSUF’ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Erzurum Belediyesi'nden emekli olan ve uzun boyu nedeniyle herkesin kendisini "Uzun Yusuf" diye çağırdığı Dağıstanlı, Muratpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Abdurrahmangazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Erzurum, bugüne Uzun Yusuf'un ölüm haberiyle uyandı. Bir süredir sağlık problemleri yaşayan ve son zamanlarda artık evinden dışarıya bile çıkamaz hale gelen Yusuf Dağıstanlı, bu sabah aniden rahatsızlandı. Dağıstanlı, hastaneye bile yetiştirilemeden hayata gözlerini yumdu. Erzurum'un renkli simalarından olan ve yediden yetmişe herkesin tanıdığı Yusuf Dağıstanlı, son yolculuğuna yıllardır yaşadığı mahalle olan Muratpaşa'dan uğurlandı. Uzun Yusuf lakaplı Yusuf Dağıstanlı, Muratpaşa Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Abdurrahmangazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına Dağıstanlı'nın ailesi, yakınları ve tüm sevenleriyle vatandaşlar katıldı. 4 çocuk babası olan Yusuf Dağıstanlı, 87 yaşındaydı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kürşad yumuk 2017-10-20 16:21:57

Çoçukluğumda atlı çöp arabası ile çöpleri toplardı.Allah rahmet eylesin.