UMRECİ ÖĞRENCİLER FETİH PROGRAMINDA AÇIKLANACAK

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Erzurum Şubesi’nin lise ve ilköğretim öğrencileri arasında düzenlediği ‘Temel Dini Bilgiler’ konulu yarışma sonuçlarının Mekke’nin Fethi programında açıklanacağı belirtildi.

28 Aralık 2013 Cumartesi 14:48
UMRECİ ÖĞRENCİLER FETİH PROGRAMINDA AÇIKLANACAK
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Erzurum Şubesi geçtiğimiz günlerde lise ve ilköğretim öğrencileri arasında dini konular üzerine bir yarışma düzenledi. Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmaya Erzurum genelinde yaklaşık bin beş yüz öğrenci katıldı. Yarışmanın sınavı 22 Aralık Pazar günü Oltu, Çat, Köprüköy, İspir, Narman, Pasinler, Tortum ilçeleri ve Erzurum Merkezinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda yapıldı. Sınav sonuçların açıklanmasını büyük bir heyecanla bekleyen öğrencilerden ilköğretim ve lise birincileri Umreye gönderilecek. Ayrıca dereceye giren öğrenciler dizüstü bilgisayar, tablet bilgisayar, akıllı cep telefonu, hediye çeki ve kitap seti ile ödüllendirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Erzurum Şubesi Liseler Eğitim Komisyon başkanı Fatih Usta, “Tatilini Peygamber efendimizi ziyaret ederek geçirmek isteyen öğrencilerimizin büyük bir heyecanla beklediği Bilgi Yarışması sonuçlarını 31 Aralık Salı günü saat 18.30 da Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu’nun da yapılacak olan Mekke’nin Fethi programında açıklayacağız. Öğrenci ve velilerimizin programa katılabilmeleri için dernek binamızdan davetiye temin etmeleri gerekmektedir.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 28.12.2013 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.