ULUSLARARASI DAĞ BİSİKLETİ YARIŞLARI YAPILDI

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Xanadu Oteli’nin ev sahipliğinde Uluslararası Palandöken Dağ Bisikleti Yarışları yapıldı.

01 Haziran 2014 Pazar 16:27
ULUSLARARASI DAĞ BİSİKLETİ YARIŞLARI YAPILDI
Türkiye Bisiklet Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve ilk kez Erzurum’da yapılan Uluslararası Palandöken Dağ Bisikleti Yarışları Palandöken Kayak Merkezi’nde yapıldı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Xanadu Oteli’nin ev sahipliğinde yapılan dağ bisikleti yarışları Palandöken Kayak Merkezi’nin yamaçlarında yapıldı. Xanadu Otel’nin önünde son bulan yarışlara Türkiye’nin bir çok ili ile farklı ülkelerden sporcular katıldı. 86 bisikletçi 6 kategoride dereceye girmek için mücadele etti. Zorlu geçen yarışlarda Elit Erkeklerde birinciliği Brisaspor’dan Abdulkadir Kelleci kazanırken, ikinciliği İran’dan Faroz Shokri, üçüncülüğü de Adana’dan Bayram Eroğlu elde etti. Elit Bayanlarda Trabzon’dan Sema Yetiş birinci olurken, Eskişehir’den Eda Konuk ikinci, Brisaspor’dan Cansu Türkmenoğlu ise üçüncü oldu. Yıldızlar ve gençler kategorilerinde de ilk üçe geren sporculara madalya verildi. Dereceye giren sporcuların madalya ve kupaları Erzurum Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan, Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin, Bisiklet Federasyonu ve Xanadu Oteli yetkilileri tarafından verildi. Bisiklet Federasyonu Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak adına Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı’ya plaket takdim ederken, Erzurum İl Temsilcisi Mustafa Kocaman da Erzurum GHSİM İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan ile Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin’e desteklerinden dolayı plaket verdi. Yarışmalarda desteği olan diğer kuruluş ve işadamları ile Xanadu Otele de plaket verildi.

Editör

Son Güncelleme: 01.06.2014 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.