Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi

Erzurum Ülkü Ocakları Üniversiteler Birim Başkanı Vedat Koçak gerçekleştirilen devir teslim töreni ile Palandöken ilçe başkanlığına atandı.

admin
admin
24 Nisan 2019 Çarşamba 09:22
Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi

Yaklaşık 2 yıldır ülkü Ocakları Üniversiteler birim başkanlığını yürüten Vedat Koçak, Palandöken ilçe Başkanı Yunus Gerçek'ten görevi devraldı. Devir teslim törenine Ülkü Ocakları Erzurum il Başkanı Haktan Genç de katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Koçak: “5 bin şehidi olan bir davanın emanetçisi olarak, her zaman verilen görevi elimizden geldiğince yerine getirmeye çalıştık. Bundan sonra da kutlu sancağı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Geçmiş dönemdeki hizmetlerinden dolayı Yunus Gerçek Başkanıma da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.