TYGD Erzurum’da atakta

Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) Erzurum şubesi ilçe temsilciklerini birer birer oluşturuyor. Derneği Erzurum Şubesi’nde gerçekleştirilen törenle ilçe temsilcilerine mazbata ve katılım belgeleri takdim edildi.

admin
admin
08 Nisan 2019 Pazartesi 22:07
TYGD Erzurum’da atakta

İlçe temsilciliklerine atananlara mazbataları TYGD Erzurum İl Başkanı Kerem Altın tarafından takdim edildi. 2013 yılında dernek faaliyetlerine başlayan ve çığ gibi büyüyen TYGD’de, mazbata töreni düzenlendi.

Genel Başkan Kenan Akçahanoğlu tarafından düzenlenip gönderilen mazbatalar, Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Erzurum İl Başkanı Kerem Altın tarafından düzenlenen törenle takdim edildi.

Kerem Altın, Erzurum Yakutiye Merkez İlçe Temsilcisi Muhammed Coşkun’a, Palandöken Merkez İlçe Temsilcisi Tuncay Çiftçi’ye, Aziziye Merkez İlçe Temsilcisi Recai Pak’a ve Erzurum Pasinler İlçe Temsilcisi Murat Çankaya’ya mazbatalarını vererek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Erzurum İl Başkanı Altın, “TYGD Genel Başkanı Kenan Akçahanoğlu ve yönetimi tarafından gönderilen mazbataları yeni temsilci arkadaşlarımıza tevdi ettik. TYGD ailesi olarak çalışmalarımızı bundan böyle daha sıkı, daha ciddi yapmaya özen göstereceğiz. Tarafsız haber anlayışımız ile TYGD ailesi Erzurum’da olduğu gibi, Türkiye genelinde 68 ilde 12 ülkede teşkilatlandırması tamamlanmak üzeredir. Genel Başkanımız Kenan Akçahanoğlu beyin direktifleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde, meslek onuruna yakışır çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz.” dedi.

Altın, düzenlenen mazbata töreninde hedeflerinin Türkiye genelinde ve bölgede teşkilatlandırmayı bir an evvel bitirmek olduğunu da belirterek, “Öncelikle Genel Başkanımız Kenan bey’e bizlere olan güveninden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün mazbatalarını alan meslektaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum ve inanıyorum ki, yerel basını daha da güçlü kılmak, çalışanların hak ve hürriyetleri korumak ve kollamak, basın ahlak ve ilkeleri çerçevesinde TYGD ailesine yakışır bir şekilde, tarafsız, objektif haberlerimiz ile sesimizi fazlasıyla duyuracağız.” ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 08.04.2019 22:09
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTYGD
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.