TYB’DEN VALİ AZİZOĞLU’NA ZİYARET

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Erzurum Şube Başkanı M.Hanefi İspirli ve yönetim kurulu üyeleri Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu ziyaret etti.

admin
admin
25 Ağustos 2016 Perşembe 10:06
TYB’DEN VALİ AZİZOĞLU’NA ZİYARET
Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı M.Hanefi İspirli, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kotan, Ömer Özden ve İsmail Bingöl Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyaret esnasında dernek çalışmaları ile ilgili bilgi de veren İspirli; TYB Erzurum Şubesi’nin faaliyetlerini anlattı.
Vali Azizoğlu; ülkemizin, asker elbisesi giymiş teröristlerin darbe girişimini milletin bastırdığını, meydanlarda nöbet tuttuğunu; sonraki süreçte de Sivil Toplum Kuruluşlarının özellikle meydanlarda örnek bir duruş sergilediğini söyledi.
Şube Başkanı M.Hanefi İspirli Erzurum’un 15 Temmuz gecesi yüzbinlerce Dadaş ile meydanlarda oluşunun, yüzyıllardır süren vatan bekçiliğinin bir yansıması olduğunu dile getirdi.
Yusuf Kotan tarafından hazırlanan TYB Erzurum Şubesi tarafından yayımlanan ‘Hatıralardaki Erzurum’ ve Prof.Dr. Ömer Özden ile İsmail Bingöl’ün kitaplarından oluşan setin Vali Azizoğlu’na takdim eden İspirli; plaket yerine kitap vererek kitaba ve okumaya dikkat çekmek istediklerini dile getirdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.