TYB’DEN REKTÖR ÇOMAKLI’YA ANLAMLI HEDİYE

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı M. Hanefi İspirli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Atatürk Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

admin
admin
29 Ağustos 2016 Pazartesi 11:40
TYB’DEN REKTÖR ÇOMAKLI’YA ANLAMLI HEDİYE
Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı M. Hanefi İspirli, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kotan, Ömer Özden, İsmail Bingöl ve M. İkbal Bakırcı ile birlikte Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
TYB Erzurum Şubesi’nin faaliyetlerini Rektör Çomaklı’ya anlatan Şube Başkanı M. Hanefi İspirli, 12 yıldır faaliyette olan şubenin, konferanslar, şiir dinletileri, paneller, kitap yayınları ile Erzurum’a katkı yapmaya çalıştığını söyledi.
Atatürk Üniversitesi’nin sadece Erzurum’un değil Türkiye’nin en önemli eğitim ve bilim merkezlerinden biri olduğunu; mezun ettiği binlerce önemli ismin devlet kademelerinde hizmet verdiğini belirtti.
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı üniversite ile şehrin ve STK’ların ilişkisini en üst düzeye taşıyacaklarını belirterek, TYB Erzurum Şubesi’nin çalışmalarını bildiğini, bundan sonra ki çalışmalarda da desteklerinin süreceğini söyledi.
Ziyaret sonrası Yusuf Kotan tarafından hazırlanan TYB Erzurum Şubesi tarafından yayımlanan ‘Hatıralardaki Erzurum’ ve Prof. Dr. Ömer Özden ile İsmail Bingöl’ün kitaplarından oluşan kitap setini Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya takdim etti ve kitabın her yerde her ortamda öne çıkarılması gerektiğini söyledi. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.