TYB’DE İSPİRLİ GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Erzurum Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

23 Kasım 2013 Cumartesi 22:13
TYB’DE İSPİRLİ GÜVEN TAZELEDİ
TYB Erzurum Şube Başkanı Hanifi İspirli güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.Türkiye Yazarlar Birliği Derneği Erzurum Şubesinde gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığını Doç.Dr Rıdvan Canım’ın yaptığı genel kurulda mevcut başkan Hanifi İspirli yeniden başkanlığa getirildi.
TYB Erzurum Şube Başkanı İspirli, genel kurulda yaptığı konuşmada, “Türkiye Yazarlar Birliği kamu yararına dernekler statüsünde faaliyet gösteren, tabir yerindeyse devlet nezdinde ayrıcalıklı kabul edilmiş çok özel konuma sahip sivil toplum örgütlerinden biridir. En azından öyle olduğuna inanıyoruz. Batı ile entegre olduğumuz bu dönemde sivil toplum örgütlerinin, amacına uygun faaliyetler sergilediklerinde, nasıl etkin bir güce sahip olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla Türkiye Yazarlar Birliği’nin kapısı her zaman söylediğimiz gibi kendisini Türk kültürünü yaşatmaya adamış herkese açıktır.“ şeklinde konuştu.
Tek liste halinde seçime gidilirken toplam 25 üye oy kullandı. Seçim sonucunda Hanifi İspirli başkanlığa getirilirken, Yönetim kurulu üyeliklerine Yaşar Genç, Yusuf Kotan, Ferit Karaköse ve Harun Kazan seçildi. Denetleme Kurulu üyeliklerine ise İsmail Bingöl, Salih Lütfü Şengül ve Hakan Kadıoğlu seçildiler.
Genel kurulda ayrıca eski başkan ve TYB Erzurum Şubesi kurucularından Doç. Dr. Rıdvan Canım’a onur başkanlığı beratı verildi.

Editör

Son Güncelleme: 23.11.2013 22:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.