TYB ERZURUM ŞUBESİ VALİ ALTIPARMAK’I ZİYARET ETTİ

Türkiye Yazar Birliği Erzurum Şubesi Başkanı M. Hanefi İspirli, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’a teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundu.

03 Eylül 2015 Perşembe 20:31
TYB ERZURUM ŞUBESİ VALİ ALTIPARMAK’I ZİYARET ETTİ
Türkiye Yazar Birliği Erzurum Şubesi Başkanı M. Hanefi İspirli, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’a teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundu. 

Kurulduğu 2004 yılından bu yana yürütülen faaliyetler hakkında Vali Altıparmak’a bilgi veren Şube Başkanı M. Hanefi İspirli, Erzurum’da kitaba, okumaya, yazmaya, eğitime büyük önem verdiklerini belirterek birçok alanda seminerler, konferanslar, paneller ve şiir şölenleri yaptıklarını dile getirdi.

Son üç yıldır Erzurum Valiliğine ait bir binada yürüttükleri “Söylenecek Çok Söz Var” programlarında 32 sohbet gerçekleştirdiklerini; bunların nicelik yerine niteliğin öne çıktığı sohbetler olduğunu söyledi. Hizmet verdikleri binanın yıkılacak olmasından dolayı bu faaliyetlerine ara vermek zorunda kaldıklarını hatırlatan İspirli Vali Altıparmak’a ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti.

Erzurum Valisi Dr.Ahmet Altıparmak ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek; Erzurum’un kadim bir şehir olmasının asıl sebebi kültüre, sanata, edebiyatçıya, şaire ve kitaba verdiği önemden kaynaklandığını söyledi.

Sivil Toplum Kuruluşlarının Erzurum için yapmaya çalıştıkları bütün faaliyetlerin bu şehrin güzel işler hanesine işlendiğini, şehirlerin bu tür kuruluşlarla marka şehir olma yolunda ilerleyebileceğini ifade eden Vali Altıparmak; valilik olarak Türkiye Yazar Birliği Erzurum Şubesi’nin yapacağı faaliyetlere desteklerinin devam edeceğini hatırlattı.

Türkiye Yazar Birliği Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Kotan, Ferit Karaköse, Yaşar Genç ve Harun Kazan’da Vali Altıparmak’a bugüne kadar kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür ederek yeni projelerle çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdiler.

Türkiye Yazar Birliği Erzurum Şube Başkanı M.Hanefi İspirli Erzurum Valisi Dr.Ahmet Altıparmak’a kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 03.09.2015 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.