TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER BUZ HOKEYİ ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Erzurum'da, 19-23 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye Üniversiteler Buz Hokeyi Şampiyonası’nın açılış seremonisi düzenlenen törenle yapıldı.

19 Mart 2013 Salı 15:04
TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER BUZ HOKEYİ ŞAMPİYONASI BAŞLADI
Erzurum’un Palandöken ilçesinde bulunan 2000'lik Buz Pateni Salonu'nda yapılan açılış seremonisine sporcuların yanı sıra Erzurum Vali Yardımcısı Özgür Aslan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Asbaşkanı Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Asbaşkanı Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, 5 gün devam edecek şampiyonayla ilgili bilgi verdi.

Müsabakaların iki ayrı salonda gerçekleştirileceğini söyleyen Prof. Dr. Sunguroğlu, şampiyonanın ev sahipliğini Atatürk Üniversitesi'nin yaptığını belirterek, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesis ve personel desteği sağlıyor. Türkiye Buz Hokey Federasyonu da teknik ve hakem desteğinde bulunacak. Şampiyonaya 8 erkek ve 6 da bayan takım olmak üzere toplam 14 takım katıldı. Şampiyonaya yaklaşık 300 sporcu ve idareci katılıyor. Madalya töreni ise 23 Mart 2013 Cumartesi günü yapılacak" dedi.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ta böyle bir şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Rektör Koçak, şampiyonaya katılan takımların hocalarına bir plaket takdim etti.

Şampiyonanın ilk karşılaşmaları bugün start alacak.

Editör

Son Güncelleme: 19.03.2013 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.