Türk Polis Teşkilatı 174 yaşında

Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Erzurum'da kutlama programları gerçekleştirildi.

admin
admin
10 Nisan 2019 Çarşamba 18:33
Türk Polis Teşkilatı 174 yaşında

Erzurum'da Havuzbaşı Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen törende, İl Emniyet Müdürlüğünce Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Vali Okay Memiş, burada yaptığı konuşmada, Erzurum'un Türkiye'nin en güvenli kentlerinden olduğunu, alınan güvenlik önlemlerinin bunda önemli etkisi bulunduğunu dile getirdi.

Devlet olarak terörle mücadeleyi çok önemsediklerini aktaran Memiş, "Bu mücadeleyi yaparken Kürt vatandaşlarımıza başımızın tacı diyoruz. Onlar bizim kardeşlerimiz. Bununla birlikte bölücü unsurlara karşı toleransımız sıfırdır. Bu ayrımı yaparak görevimizi sürdürmeye gayret gösteriyoruz." dedi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan da, devlet, millet ve bayrak düşmanı her türlü terör örgütü ile mücadelenin kökü kazınana kadar devam edeceğini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı tarafından polisevi önünde sunulan gösteri ile devam eden program, şehit aileleri, gaziler ve emekli emniyet mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen yemek ile sona erdi.

Programlara, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ve çok sayıda davetli katıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Türk Polis Teşkilatı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.