TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ ÜYELERİ, NARMAN PERİ BACALARINI GEZDİ

Türk Kadınlar Birliği tarafından Erzurum’un ilçelerine bir gezi programı düzenlendi.

19 Mayıs 2013 Pazar 16:02
TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ ÜYELERİ, NARMAN PERİ BACALARINI GEZDİ
Gezi programına 80 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden toplam 300 kadın katıldı.Gezi programları kapsamında ilk önce Narman’a gelen Türk Kadınlar Birliği üyeleri peri bacalarını gezerek bu doğal güzelliği görme şansı yakaladılar.Türk Kadınlar Birliği Başkanı Sema Kendirci Uğurman, “Biz Türk Kadınlar Birliği olarak Türkiye’nin dört bir yanındaki 80 şube temsilcilerimiz ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetindeki 8 şubemizle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı münasebetiyle Erzurum’dayız. Gezimize ilk önce Narman Peri Bacalarından başladık. Türkiye’de Peri bacaları sadece Kapadokya’da var sanıyorduk ama Erzurum’un Narman ilçesinde de varmış. Gelip bu güzelliği de gördük. Erzurum Şube Başkanımız Sevim Çebi’ye de teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra ilçeden ayrılan Türk Kadınlar Birliği heyeti Uzundere ilçesinde bulunan Tortum şelalesine doğru hareket ettiler.


Editör

Son Güncelleme: 19.05.2013 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.