TÜGVA’DAN VALİ AZİZOĞLU’NA ZİYARET

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzurum İl Temsilcisi Mustafa Kahveci ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

admin
admin
13 Aralık 2016 Salı 14:56
TÜGVA’DAN VALİ AZİZOĞLU’NA ZİYARET
Vali Azizoğlu ziyarette; “İnsanlığa değer katacak bir nesil yetiştirme amacı ile yola çıkan bu genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.
TÜGVA Erzurum İl Temsilcisi Mustafa Kahveci ile birlikte Teşkilat Koordinatörü Emre Kuşkapan, Tanıtım Medya Koordinatörü Emre koç, Eğitim Koordinatörü Lütfü İhsan Ünlü, Lise Koordinatörü Murat Güler, Orta Okul Koordinatörü Mahmut Zarsat, Mali İşler Koordinatörü İbrahim Ovat ve Sekreter Hüseyin Yavuz, Vali Azizoğlu’nu makamında ziyaret ederek TÜGVA'nın ülke genelinde ve ilimizde yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Vali Seyfettin Azizoğlu da, vakfın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek “Topluma ve insanlığa değer katan, yenilikçi, ahlaklı ve hoşgörü sahibi bir nesil yetiştirmek amacıyla aynı çatı altında bir araya gelen bu genç kardeşlerimizi tebrik ediyor, ülkemiz için yapmış oldukları bu güzel çalışmalardan dolayı kendilerini kutluyorum” diye konuştu.
İl Temsilcisi Kahveci, ziyaretin sonunda Vali Azizoğlu için yaptırdıkları bakır işlemeli saati hediye etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.