TRT SAĞLIK HİZMETİNİ ŞİFA'DAN ALACAK

Özel Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga, Erzurum TRT Müdürü Salih Lütfi Şengül’ü makamında ziyaret etti.

25 Aralık 2012 Salı 14:18
TRT SAĞLIK HİZMETİNİ ŞİFA'DAN ALACAK
Ziyarette Şifa Hastanesi’nin son yıllarda sağlık hizmetleri alanında önemli kazanımlar elde ettiğini anlatan Dalga, Erzurum Şifa Hastanesi’nin İzmir Şifa Sağlık Grubu’na bağlı olarak 2005 yılında hizmete açıldığını, bugün itibarıyla; gelişime ve yeniliğe açık kırka yakın uzman doktorları; güler yüzlü ve nitelikli personeli; medikal donanım ve kurumsal yapısıyla Batı standartlarında hizmet sunduklarını söyledi.

Şifa Hastanesi’nin, sağlıkta üstlendiği misyon gereği, bölge halkına ve bölge ülkelerine kaliteli sağlık hizmeti sunmak için bütün imkanlarını seferber ettiğini kaydeden Dalga, “Şifa Hastanesi’nin, modern tedavi yöntemleri, online tahlil takip ve randevu sistemi ile rutin tedavilerin dışında elliye yakın anlaşmalı kuruma özel sağlık hizmeti sunuyoruz,” dedi.

Özel sigortalı hastalar ve yurtdışından gelecek hastalar içinde ayrı bir birim açıldığına vurgu yapan Dalga, “Bu birimde özel görevli hostes hizmeti adı altında görev yapan elemanlarımız var. Bu elemanlar hastanın devamlı yanında istenen tetkiklerin hepsini bizzat takip ediyor. Böylece hasta zaman kaybetmemenin yanında sıra beklemeden tüm işlemlerini yaptırarak moralli bir şekilde hastaneden ayrılıyor” diye konuştu.

Ana branşların yanında özellikle kalp-damar cerrahisi, kardiyoloji, hemodiyaliz ve tüp bebek alanlarında Şifa Hastanesi’nin emsallerinden kalın bir çizgiyle ayrıldığını belirten Dalga, Tüp Bebek Ünitesi ile Doğu’da bir ilki gerçekleştirerek, yılda ortalama beş bine yakın çiftin umudu olduklarını böylece çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere tedavi için büyük paralar harcayarak, Ankara-İstanbul gibi illere gitme zahmetinden kurtarıldığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Erzurum TRT Müdürü Salih Şengül de Şifa Hastanesi’nin Erzurum başta olmak üzere komşu iller için büyük bir kazanım olduğunu ve Erzurum’un Sağlık Merkezi olmasında ufuk açıcı bir misyon üstlendiğini söyledi.

Son olarak Şengül, “Başhekim Dalga’dan Şifa Hastanesi’nin çalışmaları hakkında son derece faydalı bilgiler aldım. Eğer kendileri de kabul ederlerse Erzurum TRT çalışanları olarak Şifa Hastanesi’nin sunmuş olduğu kaliteli sağlık hizmetlerinden faydalanmak isteriz” dedi. Bunun üzerine söz alan Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga, Erzurum TRT çalışanları ile kurumsal anlaşma tekliflerine olumlu yaklaştıklarını bu isteğin en kısa zamanda karşılıklı yapılacak bir protokolle hayata geçirileceğini söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 25.12.2012 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.