Tortum’un sıradışı kaymakamı!

admin
admin
23 Ekim 2018 Salı 13:25
Tortum’un sıradışı kaymakamı!

Tortum’un yeni kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ile tanıştım önceki gün. ‘’Şaban’ı köyde, Arda’yı da şehirde kullanıyorum’’ diyecek kadar espritüel biri. Ezber bozan, sıradışı bir mülkiyeci. Karadenizli olduğu belli, dolu dolu bir adam, çok renkli.

En son Diyarbakır’ın Hani ilçesinde hem kaymakamlık hem de kayyım olarak Belediye Başkanlığı yapmış. Henüz Tortum’da birinci ayı bile dolmamış, gitmediği köy kalmamış. Boş durmayı sevmiyor, sürekli hareket halinde. Hafta sonları da şehri keşfe çıkan genç kaymakam, çok görmek istediği Atlama Kulelerine de çıkmış ama düz yoldan değil!

Ana yoldan beraberinde İlçe Başkanı Ömer Şancı ve arkadaşı Naci Korucu ile sporcuların atladığı yeri yaya olarak tırmanan kaymakam, bu şekilde atama kulelerine ulaşmış. Sanmam ki daha önce buraya yaya tırmanışı biri denemiş olsun. Ömer Şancı ve Naci Korucu, ‘’Bir daha mı, asla!’’ derken, kaymakam kendisi için atlama kulelerine tırmanışın iyi bir antrenman olduğunu söyledi , bir daha aynını deneyeceğini söyledi.

Kaymakam ayrıca, kulüplere de dayanıklılık için burada idman yapmaları önerisinde bulundu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.