TORTUM KAYMAKAMI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNÜ TAKDİR ETTİ

Tortum Kaymakamı Halit Mengi başarılı çalışmalarından dolayı ilçe müftüsü Celal Büyük ve ilçe genelinde din hizmeti yapan on beş din görevlisini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

07 Kasım 2013 Perşembe 20:45
TORTUM KAYMAKAMI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNÜ TAKDİR ETTİ
İlçe Müftüsü Celal Büyük, din görevlileri ile beraber ilçe genelinde Kur’ân Kursu seferberliği başlatarak ilçe merkezi ile belde ve köylerde kırk sekiz noktada Kur’ân kursu açtı. Gerek cami programları ve gerekse kahvehane sohbetleri ile ilçede yaşayan vatandaşların eğitimine ve dini bilincin gelişmesine büyük katkı sağladı.
Geçen senelerde de yine Tortum Kaymakamlığı başarılı yaklaşık 20 din görevlisini daha ödüllendirmişti. Din görevlilerine teslim edilmek üzere ilçe müftülüğüne gönderilen başarı belgeleri imza karşılığında görevlilere teslim edildi. 

Editör

Son Güncelleme: 07.11.2013 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.