TORTUM ÇAYI'NA DEVRİLDİ 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Erzurum’da yoldan çıkarak Tortum Çayı'na devrilen otomobildekilerden biri hayatını kaybederken, 5 kişi de hafif yaralandı. Akıntıya kapılan bir çocuğun bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

20 Haziran 2011 Pazartesi 11:48
TORTUM ÇAYI'NA DEVRİLDİ 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Uzundere - Tortum karayolunun Pehlivanlı Derekapı mevkisinde yoldan çıkan Yaşar Beyer yönetimindeki 25 LD 831 plakalı otomobil, Tortum Çayı’na devrildi. Kazada, otomobilde bulunan Mehmet Beyer (14) ile Furkan Koba (12) akıntıya kapıldı. Mehmet’in cesedi, jandarma ve vatandaşların aramaları sonucu kazanın olduğu yerin 6 kilometre uzağında bulundu. Olay yerine gelen Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği dalgıç ekibi Küçük Furkan’ın bulunması için arama çalışması başlattı. Otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan 5 kişi ise Uzundere ve Erzurum’daki hastanelerde tedaviye alındı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.