TOPLU ULAŞIM HAMLESİNE, TAM DESTEK

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşım hizmetlerindeki etkinliğini giderek artırıyor olmasına vatandaş tam destek veriyor.

21 Mart 2012 Çarşamba 17:51
TOPLU ULAŞIM HAMLESİNE, TAM DESTEK
Şehir içi ulaşım hizmetlerine dahil edilen yeni otobüslerden memnuniyet duyan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür mesajları yağdırırken, dile getirilen görüşlerin başında ise, otobüs sayısının artırılması yönündeki istekler geliyor.
Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içi ulaşım hizmetlerine dahil ettiği yeni otobüsler, vatandaşın gözdesi haline geldi. Çalıştıkları tüm güzergahlarda yolcuların öncelikli tercihi arasına yerleşen körüklü ve solo otobüslerden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür mesajları yağıyor. Kurumun resmi internet sitesi başta olmak üzere Beyaz Masa’ya da ulaştırılan teşekkür mesajları ve beklentiler ilgili birimlere anında ulaştırılırken, şikayetler de, aynı şekilde değerlendirmeye alınıyor.
Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içi yolcu taşımacılığı konusunda üstlendiği aktif rolden memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar, körüklü ve solo otobüslerle yolculuk etmeyi çok daha uygun bulduklarını belirtirken, kimi yolcular da, duraklarda sırf yeni otobüslere binebilmek için birkaç dakika daha fazla beklemeyi göze aldıklarını dile getiriyorlar. Yeni otobüslerdeki hizmet kalitesinin en üst düzeyde olduğunun altını çizen vatandaşlar, bu tablonun özel halk otobüsleri için de örnek teşkil etmesi gerektiği yönünde görüş belirtiyorlar.

BAŞKAN KÜÇÜKLER: KALİTELİ ULAŞIM HİZMETİ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise, şehir içi ulaşım hizmetlerinde yeniden etkin bir rol alınmış olunmasının, Erzurum halkını memnun ettiğini söyledi.
Başkan Küçükler, Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım filosunda tek bir yolcu otobüsü bile yokken sayının bugün 27’ye ulaştığına dikkati çekerek, “Ulaşım hizmetlerine yeniden girmiş olmamız, şehir içi yolcu taşımacılığında Büyükşehir Belediyesi’ne duyulan ihtiyacın ne kadar fazla olduğunu ortaya koydu. Çünkü gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın teşekkür ve tebrik mesajlarıyla karşılaşıyoruz. Kuruma bu manada vatandaşlarımızdan her gün onlarca teşekkür mesajı ulaşıyor. İşte bu tablo, Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşım sorunlarını çözüme yönelik olarak başlattığımız seferberliğin doğru istikamette ilerlediğini gösteriyor” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, şehir içi yolcu taşımacılığı sektörüne Erzurum’da yepyeni bir çehre kazandırmaya kararlı olduklarını ifade ederek, “Ortak bir şirket kurulması yönündeki çalışmalarımız sürüyor. Bu işi artık tek bir şirket çatısı altında ve profesyonel bir biçimde yapacağız. Küçük otobüsler büyükleriyle değiştirilecek, hizmet kalitesinin kapsamı ise, araçlarla birlikte personelleri de içine alacak şekilde geniş tutulacak” şeklinde konuştu.
Küçükler, körüklü ve solo otobüslerin sayısının artırılacağı müjdesini de vererek, “Halkımız en kaliteli hizmetlere layık, bu bakımdan biz de gereken ne ise yapacağız” ifadesini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 21.03.2012 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.