Tohumcu, aday olmayacağını açıkladı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Erzurum Şube Başkanı İlhan Tohumcu, takdirlik bir açıklamanın altına imza attı.

admin
admin
03 Ocak 2018 Çarşamba 14:27
Tohumcu, aday olmayacağını açıkladı

Başkan Tohumcu, üç dönem yönetimde, iki dönemde başkanlık görevinde bulunduğu İMO Erzurum şubesinin önümüzdeki günlerde yapılacak kongresinde aday olmayacaklarını açıkladı. İlhan Tohumcu’nun bu açıklaması üyelerinin ve camianın yanı sıra, kamuoyunun da takdirini kazandı.

İMO Erzurum Şube Başkanı İlhan Tohumcu, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bildiğiniz üzere 2 dönem Şube Başkanlığı olmak üzere, 3 dönemdir ekip arkadaşlarımızla birlikte İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubemizde yöneticilik yapmaktayız. Yöneticilik yapmamız için bizlere teveccüh gösterip temsil yetkisi veren üyelerimize teşekkür etmek istiyorum. Tabi görevde kaldığımız süre boyunca fikirlerimizi Erzurum için yapılması gerekenleri halkımızla paylaşmak noktasında bizlere destek olan siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızı da şükranlarımı sunuyorum. Mevcut yönetim olarak devraldığımız meslek odamızı daha saygın bir konuma getirmek, birlik ve beraberliğimizi sağlamak geçmişte yaşanan ayrışmayı gidermek en büyük hedeflerimizdendi. Allaha çok şükür bu hedefimizi gerçekleştirdik. Şubemizin kuruluşunun 25. Yıl dönümünde bugüne kadar görev yapmış tüm yöneticilerimiz ve başkanlarımızın katılımıyla birlik ve beraberlik içerisinde kutlamamızı yaptık. Bugüne kadar girdiğimiz her seçim sonrası söz verdiğimiz vaatleri gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İMO Erzurum Şubesi bugün genel merkezde seçilmiş denetleme ve danışma kurulu üyeleri, Genel Merkez bünyesinde bulunan 5 ayrı kurul ve komisyonda görev alan üyeleriyle Ankara da daha güçlü temsil edilmektedir. Bu süre zarfında gerçekleştirdiğimiz Mesleğimizi daha ileriye taşımak adına ulusal bazda 4 bilimsel çalıştay ve uluslar arası bazda 2 bilimsel sempozyumla Erzurum’un ve İnşaat Mühendisliği mesleğinin tanıtımına katkıda bulunarak bu şehrin neler yapabileceğini tüm Türkiye’ye göstermiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Görev aldığımız süre zarfında alanında uzman bilim adamlarını Erzurum’a getirerek onlarca bilimsel ve meslek içi eğitim faaliyetlerinde bulunduk. Tabi en önemli konu 25 yıllık bir hayal ve özlem olan İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum şubemizin yeni hizmet yerinin alınmasıydı. Çok şükür bu hayalide gerçekleştirmek te bizlere nasip oldu. Yönetim kurulumuzla son yaptığımız toplantıda görevde bulunduğumuz süre içerisinde yaptığımız hizmetleri masaya yatırdık. Yeni dönemde aday olup olmama konusunu tartıştık. İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesinde artık daha iyi hizmet edeceklerini düşünen arkadaşlarımızın bayrağı devralma noktasında yenilenmenin iyi olacağı kanaatine vardık. Bu nedenle ekip olarak İMO Erzurum Şubesinin 14. Yönetim kurulu seçimlerinde aday olmama kararı aldık. 1300 üyesiyle Erzurum ’un en büyük meslek odası konumundaki İnşaat Mühendisleri Odasına hizmet etmek isteyen tüm meslektaşlarımıza yeni dönemde başarılar diler; Odamızı hali hazırda getirdiğimiz konumundan daha yukarı taşımak için yapacakları çalışmaları yakinen takip edeceğimizi belirterek saygılarımı sunarım.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.