TİPİ ÇATILARI UÇURDU

Erzurum’da hızı saatte 90 kilometreyi bulan tipi çatıları uçurdu, ağaçların dallarını kırdı. Kar ve tipi nedeniyle Atatürk Üniversitesi'nde eğitime bir gün ara verildi.

07 Ocak 2013 Pazartesi 14:03
TİPİ ÇATILARI UÇURDU
Erzurum genelinde hayatı adeta durma noktasına getiren şiddetli tipi, çatıları uçurdu. Karayolları semtinde apartmanların uçan çatıları park halindeki otomobillere zarar verdi. Polis ekipleri civarda megafonla uyarılarda bulunarak vatandaşların uçan çatılara karşı dikkatli olmalarını istedi.

Kentte etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları nedeniyle Atatürk Üniversitesi’nin tüm fakülte ve yüksekokullarda eğitime bir gün ara verildi. Okula gidip eğitime ara verildiğini öğrenen üniversite öğrencileri otobüs duraklarında yoğunluk oluşturdu. Şiddetli tipi altında otobüs bekleyen öğrenciler güç anlar yaşadı.

Öte yandan, şiddetli tipi ve kar yağışı nedeniyle Erzurum-Bingöl, Muş karayolu ulaşıma kapanırken, Erzurum-Çat Çirişli mevkiinde çığ nedeniyle 4 kişilik karayolları ekibi mahsur kaldı. İl sivil savunma ekipleri, mahsur kalan ekibin kurtarılması için harekete geçti.

Erzurum - Ağrı karayolu Saç dağı mevkiinde de yolun kapanması nedeniyle 150’e yakın aracın ve vatandaşların mahsur kaldıkları bildirildi. Vatandaşların kurtarılması için ekipler çalışma başlattı.


Editör

Son Güncelleme: 07.01.2013 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.