THY'NİN ERZURUM İLGİSİ

Türk Hava Yolları (THY)Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve EN&CO Genel Müdürü Atilla Doğudan Erzurum’da gezi ve incelemelerde bulundular.

07 Temmuz 2011 Perşembe 10:40
THY'NİN ERZURUM İLGİSİ
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ü makamında ziyaret eden Topçu ve Doğudan daha sonra Konaklı Kayak Merkezini gezdiler. Vali Sebahattin Öztürk’te Konaklı programında misafirlerine eşlik etti.
THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve EN&CO Genel Müdürü Atilla Doğudan ile birlikte Konaklı Kayak Merkezi’ne giden Vali Öztürk buradaki tesislerle ilgili bilgiler verdi. Tesislerin tam anlamıyla bitirilmesiyle yılda yaklaşık yedi milyona yakın turisti ağırlayabileceklerini belirten Vali Öztürk, ayrıca aynı anda 15 bin kişinin bu kayak merkezinde kayak yapabileceğini söyledi.

VALİ ÖZTÜRK: KONAKLI VE PALANDÖKEN GONDOLLA BİRBİRİNE BAĞLANACAK
Bu tesisler için iki projenin öncelikli olduğuna dikkat çeken Vali Öztürk, projelerden ilkinin, buradaki tesislerin gondolla Palandöken Kayak Merkezine bağlanması, ikincisinin ise, otellerin yapılacağı bölge ile kayak pistlerinin bulunduğu alanın gondollarla birbirine bağlanması olduğunu belirtti. Ayrıca, kurulacak otellerin bulunduğu alana termal kaplıcaların kurulmasını da planladıklarını belirten Vali Sebahattin Öztürk, Kayak Merkezlerinin tanıtımına büyük önem verildiklerini söyledi. Vali Öztürk: “Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerde bilbordlara reklam vererek, Ukrayna, Rusya gibi dış ülkelere ise bizzat giderek, Erzurum’u ve bu tesisleri anlatmaya, tanıtmaya çalışacağız” dedi.
Tesislerin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükleri makamında ziyaret eden Topçu ve Doğudan daha sonra havayoluyla Erzurum’dan ayrıldılar.

Editör

Anahtar Kelimeler:
THYNİN ERZURUM İLGİSİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.