TGB, ULU ÖNDER’İ ANDI

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Erzurum Şube Başkanlığı üyeleri, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 74. yıldönümünde andı.

10 Kasım 2012 Cumartesi 18:59
TGB, ULU ÖNDER’İ ANDI

Mehmet Ali YILMAZ
TGB Erzurum Şube Başkanlığı üyeleri, Atatürk Evi’nde yaptıkları basın açıklamasında günün anlam ve önemini belirttiler. Açıklamada, “Mustafa Kemal'in fani bedeni aramızda olmayabilir ancak onun düşünceleri hala hayatta ve ölümsüzdür. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının bugün  74. yıldönümü... Liderimizi  bir kez daha saygıyla anıyor ve onu unutmadığımızı, unutturmayacağımızı, fikirlerini sonsuza dek yaşatacağımızı burada bir kez daha yineliyoruz” denildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Anıtkabir’e gerçekleştirilen yürüyüşün engellendiğinin anımsatıldığı açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
“Ankara'ya giden otobüslerin yolu kesildi ve çeşitli bahanelerle engellemelerde bulunuldu. Yani 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak isteyen ve Atatürk'e yürüyen halkın demokratik hakkı görmezlikten gelindi. Bunlar yetmiyormuş gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümet yetkilileri, ekranların karşısına çıkıp, bayramını kutlamaya ve Atatürk'e yürüyen halka ‘Marjinal gruplar’ ifadesini kullandı. Bizler marjinal gruplar değiliz. Atatürk'ün düşüncelerini  benimseyen, tam bağımsız Türkiye idolüyle yola çıkan TGB üyeleriyiz. Asıl marjinal olan bir gece içerisinde çıkardıkları af ile Hizbullahçıları dışarı çıkaran, şerefli Türk subaylarını içeri atan, rejim ve tarihle sorunu olan zihniyettir. Asıl marjinal olan ABD Başkanı ile iki sayfa dokuz maddelik gizli antlaşma yapan şahsiyettir.” TGB üyeleri daha sonra Atatürk Evi’ni ziyaret etti.

Editör

Son Güncelleme: 10.11.2012 19:58
Anahtar Kelimeler:
TGB Erzurum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.