TESİSLERE EYOF MAKYAJI

11-18 Şubat 2017 tarihlerinde Erzurum’da yapılacak olan Avrupa Gençlik Kış Oyunları Festivali (EYOF) için Erzurum’daki spor tesisleri bakımdan geçiyor.

admin
admin
01 Eylül 2016 Perşembe 00:41
TESİSLERE EYOF MAKYAJI
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, EYOF 2017 için çalışıyor. 11-18 Şubat 2017 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençlik Kış Oyunları Festivali (EYOF) öncesinde harekete geçen Erzurum GHSİM ve EYOF 2017 Koordinatörlüğü omuz omza vererek, tesislerde hummalı bir çalışma başlattı. Özellikle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nden aldığı destekle oyunların yapılacağı buz ve kış sporları merkezlerinde yoğun bir tesis bakım onarım çalışmaları başlattı.
Aziziye Yolu üzerindeki 3 Binlik Buz Arana, 500’lük buz hokeyi salonu, Palandöken ilçesindeki 2 Binlik Buz Pateni Salonu, 500’lük Short Track Salonu, Yakutiye İlçesindeki Curling Arena ve Kandilli Kayak Merkezi’nde hummalı bir çalışma başlatan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü EYOF’un yapılacağı bu salonlar ile Kandilli Kayak Merkezi’nde bakım onarım çalışmaları yapıyor. Buz salonlarını EYOF için dizayn eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Erzurum ve Türkiye’nin bu organizasyondan da başarı ile çıkması için yoğun çalışıyor.
“29 EKİM’DE ATLAMA KULELERİ AÇILIYOR”
2011 Üniversiade için yapılan ve Türkiye’nin ilk atlama kuleleri olan Atlama Kulelerinde 2014 yılında atlama rampalarında heyelan nedeniyle yıkık meydana gelmişti. Fore kazıklarla ile zemini güçlendiren ve çelik konstrüksiyon sistemi ile rampaları yeniden inşa eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atlama Kulelerinin rampalarını 29 Ekim’de hizmete sokmayı planlıyor. Atlama Kulelerinin rampalarının artık daha güçlü ve güvenilir olduğunu belirten GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, Türkiye’de llk olan atlama kulelerinin rampalarının da bitimi ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında kuleleri açacaklarını ifade etti.
Taşkesenligil, “Şu anda beş ayrı buz salonumuz ile Kandilli Kayak Merkezinde onarım ve tadilat çalışmaları başlattık. EYOF takviminde her hangi bir sıkıntı yok. İhalelerimizi yaptık, bitirdik, müteahhit firmalar salonlarımızda tüm hızıyla çalışıyorlar” dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumEYOF
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.