TEBRİZCİK’TE TAZİYE EVİ VE KÖY KONAĞI AÇILDI

Aziziye ilçesine bağlı Tebrizcik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan, köy konağı ve taziye evi törenle hizmete açıldı.

10 Eylül 2013 Salı 15:19
TEBRİZCİK’TE TAZİYE EVİ VE KÖY KONAĞI AÇILDI
Tebrizcik Mahalle Muhtarı Mehmet Dursun Varol’un girişimleri ve Aziziye Belediyesi’nin desteğiyle yapılan köy konağı ve taziye evinin açılışına, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Belediye Başkanı Fatih Cengiz, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Yiğit Göktepe ile Şeker Fabrikası Müdürü Turan Bastem ve vatandaşlar katıldı. 

Açılış töreninde konuşan Muhtar Varol, 4,5 yıldır, Tebrizcik Mahallesi’ne hizmet için geceli gündüzlü çalıştığını ifade ederek, cami lojmanı, minare ve çeşmenin ardından köy konağı ve taziye evini de hizmet açtıklarını vurguladı. Muhtar Mehmet Dursun Varol, mahallesine yaptığı hizmetlerde belediyeden büyük destek gördüğüne de vurgu yaparak, “Yüreğini ilçesine hizmete adamış belediye başkanımıza mahalle sakinleri adına özellikle teşekkür ediyorum. Mahallemizin ortak ihtiyaçları için kapısını her çaldığımızda imkanları ölçüsünde bizlere mutlaka destek oldu. Mahallemizde yaptığımız yatırımlarda belediye başkanımızın önemli destek ve katkıları bulunuyor.” dedi.

BAŞKAN CENGİZ: BELEDİYEMİZİN HER KURUŞUNU MİLLETİMİZİN MENFAATİ İÇİN HARCIYORUZ

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, 4,5 yıllık görev süresinde gerek Ilıca ve gerekse Dadaşkent ile bağlı 20 mahalle statüsündeki köyde güzel hizmetler gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, “Göreve başladığımızda bir yandan belediyemizin mali durumunu düzeltirken, diğer yandan hizmeti eşit bir şekilde ilçemizin her köşesine yaydık. Yaptığımız hizmetlerin çeşitliliğinin yanı sıra kalitede önemli bir artış oldu. Kronik sorunların bir kısmı kısa vadede çözüldü, bir kısmı da çözülür duruma geldi. Belediyemizi daha güzel günler bekliyor.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında Muhtar Mehmet Dursun Varol’a da teşekkür eden Başkan Cengiz, “Nezaketi, kişiliği ve duruşuyla örnek oluyor. Kurumlardan mahallesine yatırım getirebilmek için çabalıyor. Biz de belediye olarak muhtarlarımız aracılığıyla köylerimizdeki sorunları birlikte tespit ediyoruz. Muhtarımız da sizler adına, sizlerin sorunlarını gelip bizimle istişare ediyor. Aziziye Belediyesi olarak, elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz.” diye konuştu.

Başkan Cengiz, görev süresi boyunca ilçeye yapılan yatırımların yanında 20 mahalle statündeki köye 1 milyonluk malzeme desteğinde bulunduğunu da hatırlattı ve “Belediyemizin imkanlarını son kuruşuna kadar milletimizin faydasına harcamanın gayretindeyiz. Biz biliyoruz ki milletimiz hizmetin en güzeline layıktır.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

GÖREVE YENİ BAŞLAYAN KAYMAKAM ÖZ, İLK PROGRAMINA KATILDI

Aziziye Kaymakamı Zafer Öz de, yaklaşık iki hafta önce göreve başladığını hatırlatarak, ilk köy programına Tebrizcik’te güzel bir yatırımın hizmete açılmasıyla başladığı için mutlu olduğunu ifade etti. İlçeyi yeni tanıdığını ve köyleri gezdiğini kaydeden Kaymakam Öz, “Güzel ve yaşanabilecek bir tabiata sahip ilçede yaşıyorsunuz. Bu güzel ilçemizi hak ettiği noktaya taşımak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Muhtar Mehmet Dursun Varol, mahallesine yaptığı hizmetlere katkılarından dolayı Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e teşekkür plaketi takdim etti.

Köy konağı ve taziye evinin kurdelasını köy imamı tarafından yapılan duanın ardından Kaymakam Öz, Başkan Cengiz ve Muhtar Varol birlikte kestiler.

Editör

Son Güncelleme: 10.09.2013 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.