TAYİNİ ÇIKAN HAKİM SAVCILARA VEDA GECESİ

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesi ile tayini çıkan hâkim ve cumhuriyet savcıları için Erzurum Adliye personeli tarafından veda gecesi düzenlendi.

03 Nisan 2014 Perşembe 12:48
TAYİNİ ÇIKAN HAKİM SAVCILARA VEDA GECESİ
Dedeman Palandöken Ski Lodge’de düzenlenen veda gecesine Erzurum Cumhuriyet BaşsavcıAhmet Çiçekli, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Adalet Komisyonu Başkanı Erol Ofluoğlu, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman, Bölge Adliye Başsavcısı Radi Akyol, Baro Başkanı Faruk Terzioğlu, 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Öztürk, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Hasan Kılıç, Yaşar Sadık Taşkın, hâkimler, savcılar ve adliye çalışanları katıldı.

TAYİNİ ÇIKAN HÂKİM VE SAVCILARA HİZMET PLAKETİ

Kararnameye göre, TMK 10. Madde ile Yetkili Mahkemelerin kapatılması ile Ankara’ya atanan 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Korkmaz, Bursa’ya atanan 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Kahya, Aile Mahkemesi Başkanı Asiye Kahya, Kocaeli’ye atanan Hakim Ramazan Özer, Trabzon’a atanan Hakim Metin Çakır, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Bayram, Ordu’ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Ayyayla için düzenlenen gecede hizmetleri nedeniyle hakim ve savcılara plaket verildi.

BAŞSAVCI ÇİÇEKLİ, “BAŞARILAR DİLİYORUM”

Veda gecesinde, atamaları yapılan hâkim ve cumhuriyet savcılarına yeni görevlerinde başarı dileyerek bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, “Erzurum’da kısa sürede olsa atanan arkadaşlarımla tanışma fırsatını yaşadım. Tayini çıkan hâkim ve savcı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Aileleri ile çocukları ile mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”

BAŞKAN OFLUOĞLU,”YOLUNUZ AÇIK OLSUN”

Adalet Komisyonu Başkanı Erol Ofluoğlu ise” Tayini çıkan ve birlikte çalışma yaptığımız değerli mesai arkadaşlarım, yeni görev yerlerinizde sizlere mutlu, huzurlu, başarılarla uzun bir ömür diliyorum. Tüm aile bireyleriyle ile yakınları ile Allah ömürlerni bol etsin. Yolunuz açık olsun. Ben kendi şahsım ve tüm meslektaşlarım adına adliye üzerinde meslektaşlarım adına var olan var olan hakkımı helal ediyorum. Yaptıkları hizmetler nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.

BAŞKAN KORKMAZ,“VEDA KONUŞMALARI ZOR”

Kapatılan ve Ankara’ya tayini çıkan 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Korkmaz ise,”Veda konuşmaları çok zordur. Şunu samimiyetle söylemek istiyorum. Erzurum’da hâkimi ile savcısı ile, personeli ile güzel günlerimiz geçti, güzel dostlar kazandık. Erzurum’un hoş görü sıcaklığını unutmayacağım. Yolunuz Ankara’ya düşerse bekliyorum. Ben hakkımı helal ediyor, sizlerde helal edin” dedi.

Plaket törenin ardından, hâkim, savcı ve adliye personeli müzik eşliğinde halay çekerek gönüllerince eğlendi.

Editör

Son Güncelleme: 03.04.2014 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.