TAŞKESENLİGİL AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Atatürk Üniversitesi Profesörlerinden Yavuz Taşkesenligil’in annesi Süheyla Taşkesenligil hayatını kaybetti.

admin
admin
16 Kasım 2016 Çarşamba 14:00
TAŞKESENLİGİL AİLESİNİN ACI GÜNÜ
Merhumenin cenazesi Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Tekman ilçesinin Taşkesen Köyü’nde toprağa verildi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Atatürk Üniversitesi Profesörlerinden Yavuz Taşkesenligil’in annesi Süheyla Taşkesenligil, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti. Mide kanseri nedeniyle bir süredir Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Süheyla Taşkesenligil dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayan Süheyla Taşkesenligil’in cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Tekman İlçesi’nin Taşkesen Köyü’nde toprağa verildi. Taşkesenligil’in cenaze namazında Medeni Taşkesenligil, dua okurken, cenaze namazını Sibğetullah Taşkesenligil kıldırdı.
Cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Yakutiye Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Müdürü Memduh Ceyhan, 2017 EYOF Koordinatörü Orhan Atasoy, Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz, Taşkesenli Kültür Eğitim Vakfı Başkanı Fahrettin Taşkesenlioğlu, Eski İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil ile kamu kurumlarının müdürleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Süheyla Taşkesenligil’in cenazesi Tekman İlçesinin Taşkesen Köyü’nde toprağa verildi.
Taziye dileklerini kabul eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligi ile ailenin diğer fertlerinin bir hayli üzgün ve bitkin oldukları görülürken, cenazeye katılanlar kendilerini teskin etti.

Editör

Son Güncelleme: 16.11.2016 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.