TAŞIMACILAR’DAN AYIK’A PLAKETLİ TEŞEKKÜR

Erzurum’da Türkiye Kayak Federasyonu tarafından organize edilen Dünya Kayak Şampiyonası’nda yabancı kafilelerin ulaşımını üstlenen Öğrenci Servisleri ve Personel Taşıyıcıları Derneği’nce, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık’a bugün düzenlenen programla plaket takdim edildi.

15 Mart 2012 Perşembe 18:09
TAŞIMACILAR’DAN AYIK’A PLAKETLİ TEŞEKKÜR
Palandöken’deki Kayak Federasyonu Binasında düzenlenen törende konuşan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, federasyon olarak dünya şampiyonaları düzenlemenin gururunu yaşadıklarını belirtti.
Ayık, Erzurum’da çok güzel işler yapılmaya başlandığına vurgu yaparak, “Biz düzenlediğimiz dünya şampiyonalarıyla bir şeyi gördük. Erzurum artık uluslar arası boyutta bütün organizasyonların altından kalkabilecek durumdu. Her anlamda yetişmiş, kalifiye elemanlar sağladık. 37 ülkeden dünya şampiyonasına sporcular ve heyet geldi. Erzurum’dan ayrılırken bize memnuniyetlerini bildirerek teşekkür ettiler. Hatasız, kazasız, belasız dünya şampiyonasını tamamladık. Bu anlamda ulaşımdan, her alana kadar ekip çalışması sergiledik. Takım ruhu oluştu. Erzurum daha büyük organizasyonlar yapabilecek kapasiteye ulaştı. İnşallah seneye de Erzurum’da iki ayrı dünya şampiyonası daha yapacağız” diye konuştu.
Katkı ve desteklerinden ötürü Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık’a plaket takdim eden Öğrenci Servisleri ve Personel Taşıyıcıları Derneği Başkanı İsvandiye Altun’da, “Federasyon Başkanı olarak, ülkemize ve özellikle şehrimize verdiğiniz büyük hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Başarının insanların birbirine güvenmesinden geçtiği gerçeğine inananlar olarak, hizmet verdiğimiz bu sektörde sizler bizlere güvendiniz ve bu hizmeti vermemize destek verdiniz. Bizlere ve Erzurum’a sahip çıktınız. Bizlerde 2012 yılı kış oyunları süresince bu şehirde yaşayan taşımacılar olarak, bu işten yüzümüzün akı ile çıktık” dedi.
Geçen yıl Erzurum’da düzenlenen 2011 UNIVERSİADE oyunlarında üvey evlat muamelesi gördüklerini ileri süren Öğrenci Servisleri ve Personel Taşıyıcıları Derneği Başkanı İsvandiye Altun, “UNIVERSİADE’de bizlere güvenilmedi. Türkiye’nin değişik yerlerinden taşımacılar getirildi. Ama maalesef taşımacılıkta başarıda görülmedi. Açılış ve kapanıştaki aksaklıklar halkımızın tepkisini çekti ve dışarıda yansıdı. Bunları bu şehir hak etmediği halde maalesef yaşandı. Ama bu yıl sizler bize güvendiniz ve taşımacılığı birlikte, beraberce, uygarca ve kaliteli hizmet içinde yaptık. Bunu başardık ve başaracağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 15.03.2012 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.