TARLADA ÇAPA YAPARKEN AVCILARIN HEDEFİ OLDU

Erzurum'un Pazaryolu ilçesinde tarlada çapa yapan yaşlı bir kadın, bölgede avlanan avcıların açtığı ateş sonucu ağır şekilde yaralandı.

26 Haziran 2011 Pazar 12:19
TARLADA ÇAPA YAPARKEN AVCILARIN HEDEFİ OLDU
Edinilen bilgiye göre, Pazaryolu ilçesine bağlı Alıçlı mevkiinde avlanan Nizamettin Ş.'nin açtığı ateş sonucu tarlada çapa yapan Safiye Dursun sırtından ve kalçasından yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Dursun, Erzurum'dan gelen 112 ambulans helikopter ile alınarak Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan yaşlı kadının durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Avcı Nizamettin Ş., jandarmaya verdiği ifadesinde tarlada yürürken önüne bir yılanın çıktığını ve yılana doğru ateş ettiğini söyledi. Tarlada çalışan kadından habersiz olduğunu söyleyen Nizamettin Ş., olaydan büyük üzüntü duyduğunu söyledi.
Avcı Nizamettin Ş. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.