TARIKDAROĞLU: ÖNCELİĞİMİZ KALKINMAYI SÜRDÜRMEK

Ak Partinin genç adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tarıkdaroğlu, esnaf ziyaretlerini aksatmıyor.

01 Haziran 2015 Pazartesi 08:38
TARIKDAROĞLU: ÖNCELİĞİMİZ KALKINMAYI SÜRDÜRMEK
Ak Partinin genç adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tarıkdaroğlu, esnaf ziyaretlerini aksatmıyor. Tarıkdaroğlu, “Bir taraftan belediyemiz hizmetlerine devam ederken hükümetimiz de çeşitli hizmetleri yerine getiriyor. Biz esnaf kalkınmanın ilk hamlesidir diyoruz. Önceliğimiz kalkınmayı sürdürmek.” dedi. 

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret etmeye devam ediyor. Tarıkdaroğlu, ilk olarak Hasırhan Pasajı esnafını ziyaret etti. Tarıkdaroğlu, bir süre esnaf ile sohbet ettikten sonra, kentteki bir kaç ,işletmenin açılışına katılarak kurdele kesti. İş yeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerini ileten Tarıkdaroğlu, esnaf ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. Habip baba esnafını ziyaret eden Tarıkdaroğlu, vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Zafer Tarıkdaroğlu, görüştüğü esnaf ve vatandaşlardan hem destek hemde dualarını istedi.

“ÖNCELİĞİMİZ KALKINMAYI SÜRDÜRMEK’

Vatandaşlar, Tarıkdaroğlu’na, seçimlerden sonrada kendilerine sahip çıkılmasını istedi. Tarıkdaroğlu, “Amacımız bu zaten. Vatandaşlara meclis kapısının açık olması ve sorunların sürekli iletilebilmesidir. Bir taraftan belediyemiz hizmetlerine devam ederken hükümetimiz de kalkınma hamleleri ile Erzurum’a büyük önem veriyoruz. Bir kentteki ekonominin en önemli direği esnaftır. Esnaf halkın aynası ekonominin aynasıdır. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Önceliğimiz kalkınmayı sürdürmek.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 01.06.2015 08:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.