TARİHİ KONGRE BİNASI‘NA ZİYARET

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzurum Kongresi'nin yapıldığı tarihi Kongre Binası'nı ziyaret etti.

30 Kasım 2014 Pazar 09:56
TARİHİ KONGRE BİNASI‘NA ZİYARET
AK Parti İl Kongresi'ne katılmak üzere Erzurum'a gelen Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile tarihi Kongre ve Milli Mücadele Müzesi ve Erzurum Resim Heykel Müzesi olarak kullanılan tarihi Kongre Binası'na geldi.
Davutoğlu, Nene Hatun'un torunu Güner Yamanlı, kongre üyesi Hacı Raif'in torunu Ali Alemdar ve beraberindekilerle Erzurum Devlet Tiyatrosu sanatçıları tarafından canlandırılan Erzurum Kongresi'ni izledi.
Çıkışta hatıra fotoğrafı çektiren Davutoğlu, AK Parti Erzurum İl Kongresi'nin yapılacağı Kazım Karabekir Spor Salonu'na geldi.

Editör

Son Güncelleme: 30.11.2014 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.