SÜT ÜRETİCİLERİ ERGİAD ÇATISI ALTINDA DERNEK KURACAK

Süt üreticileri ERGİAD çatısı altında toplanarak dernek kurma kararı aldı.

23 Nisan 2013 Salı 10:48
SÜT ÜRETİCİLERİ ERGİAD ÇATISI ALTINDA DERNEK KURACAK
ERGİAD Gıda Komitesi Başkanı Kadir Dolar süt üreticileri olarak sık sık bir araya geldiklerini üreticinin yaşadığı sorunları konuşarak fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Kadir Dolar, üreticinin yaşamış olduğu sıkıntıları birlik ve beraberlikle halledilebileceğini üreticilerin sık sık bilgilendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Süt üreticileri toplantı sonunda aldıkları kararla Nihat Arslan başkanlığında dernek kurma kararı aldı.

Nihat Arslan, kurulacak olan derneğin üreticinin güçlü sesi olacağını ifade ederek bireysel olarak düzenlenmesini istediklere konulara dernek olarak daha hızlı cevap alacaklarını, üreticiler olarak birlikte hareket etmenin öneminden bahsetti.

Arslan, kurulacak olan derneğin üreticilere yol göstereceğini, üreticileri sık sık bilgilendireceğini ifade ederek tüm üreticileri dernek çatısı altında birleşmeye davet etti.

Editör

Son Güncelleme: 23.04.2013 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.