Sürücülere seyahat karnesi uygulaması

“Dikkat sizden notlar bizden” projesi kapsamında Aşkale’de uygulama gerçekleştirildi

admin
admin
15 Haziran 2019 Cumartesi 10:18
Sürücülere seyahat karnesi uygulaması

Erzurum’un Aşkale ilçesinde “Dikkat sizden notlar bizden” projesi kapsamında sürücülere seyahat karnesi dağıtıldı.

İçişleri Bakanlığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen; trafikte seyir halinde bulunan sürücülerin trafik kurallarına uymaları trafik işaret ve işaretçilerine riayet etmeleri konusunda farkındalık oluşturulması, çocuklara trafik bilinci ve kültürünün yerleştirilmesi, bu konudaki eğitim ve öğretimlerine katkıda bulunmak amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından uygulama konuları "Bu yolda hep birlikteyiz" projesinin devamı olan "dikkat sizden notlar bizden" projesi uygulamaya geçirildi.

Söz konusu projenin hedef kitlesi ilköğretim öğrencileri olduğundan "dikkat sizden notlar bizden" sloganı ile uygulama başlatıldı.

Bu kapsamda Aşkale İlçe Kaymakamlığı ve Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa başlatılan uygulamada renkli görüntüler ortaya çıktı.

Aşkale Bölge Trafik uygulama noktasında yapılan kontrollerde İlçe Kaymakamı Mehmet Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Yılmaz, Emniyet Müdürü Cesur Öner ve öğrenciler katıldı.

Kontroller sırasında sürücülere seyahat karneleri dağıtıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.