SÜPER KUPA MAÇI İPTAL

TFF, kupa iadesi sebebiyle derbiyi oynatmamaya karar verdi, Avrupa kararı ise bu hafta içinde verilecek. TFF, Süper Kupa'yı iptal etti..

15 Temmuz 2011 Cuma 13:15
SÜPER KUPA MAÇI İPTAL
31 Temmuz'da Erzurum'da oynanacak olan kupa öncesi F.Bahçe'nin ardından Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş'ın da soruşturmaya karışması ve kupayı geri iade etmesinin ardından federasyon, bu maçı iptal etti. TFF, kupayı aldığı için UEFA'yı hakeden Beşiktaş'ın kupayı iade etmesinin ardından henüz Avrupa kararını vermedi.
UEFA ile görüşecek kararlar verilecek
TFF Başkanı Aydınlar, pazartesi Cenevre'de UEFA ile görüşeceklerini belirtip, "Toplantı sonucuna göre değerlendirme yaparız" dedi.
TFF Başkanı M.Ali Aydınlar, şike soruşturmasıyla ilgili olarak 18 Temmuz'da UEFA ile Cenevre'de bir görüşme yapacaklarını belirterek, "O toplantının sonucuna göre bir değerlendirme yapacağız" dedi. Aydınlar, federasyonun İstinye'deki binasından ayrılırken Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı iade etme isteğiyle ilgili "Beşiktaş'ın kendi kararı. Saygıyla karşılıyoruz. Yorum yapmamız söz konusu değil" diye konuştu.
Siyah-Beyazlı kulübün aldığı bu karara şaşırıp şaşırmadıkları sorusuna "Süreç çok hızlı işliyor, her an değişik bir karar çıkabiliyor. Dolayısıyla artık şaşırmıyoruz" yanıtını verdi.
UEFA'nın süreci nasıl değerlendirdiği sorusuna ise Aydınlar, "UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu'na güvendiğini ve alacağı kararları kabul edeceğini açıkladı. Biz de onlarla temas halindeyiz" cevabını verirken, F.Bahçe'den şampiyonluk kupasının iadesi gibi bir durumun söz konusu olup olmadığı sorusunu ise "Hayır, F.Bahçe'yle son günlerde görüşmedik" diye yanıtladı

Kaynak :
http://www.internethaber.com/super-kupa-maci-iptal-edildi-359705h.htm#ixzz1SATxzjZN

Editör

Anahtar Kelimeler:
SÜPER KUPA MAÇI İPTAL
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.