ŞÜKRÜPAŞA SEMT GARAJI GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl işletmeye açılan Şükrüpaşa Semt Garajı, ilçeler arası yolcu taşımacılığı sektörüne yeni bir soluk kazandırdı.

12 Nisan 2012 Perşembe 09:54
ŞÜKRÜPAŞA SEMT GARAJI GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Şükrüpaşa semtinde faaliyet gösteren garajda, yolcuların her türlü ihtiyacı düşünülerek tasarlanan çeşitli donatılar bulunurken, sunulan imkanlar toplumun her kesiminden takdir topluyor.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şükrüpaşa Semt Garajı, ilçe taşımacılık sektörünün yeni gözdesi oldu. Gitmek istedikleri ilçelere ait dolmuşlar için Şükrapaşa Semt Garajı’nı tercih eden vatandaşlar, burada kendilerine sunulan imkanlardan da diledikleri gibi istifade edebiliyorlar.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum’a kazandırılan Şükrapaşa Semt Garajı yatırımı sayesinde şehir merkeziyle ilçeler arasındaki yolcu taşımacılık hizmetlerinin çağdaş bir vizyona kavuşturulduğunu söyledi. Erzurum’un, artık gelişen ve sürekli büyüyen bir şehir konumuna ulaştığını kaydeden Başkan Küçükler, “Şehrimizin elde ettiği bu statü ve büründüğü yeni imaj, yerel manada verilen hizmetler noktasında kuşkusuz bir takım beklentileri de beraberinde getirdi. Bu beklentiler, sadece altyapı, çevre hizmetleri, yapılaşma ve sosyal yaşam alanları oluşturulmasıyla sınırlı kalmadı; çeşitli sektörlerde yeniliği ve modernizasyonu da kaçınılmaz kıldı” dedi.

BAŞKAN KÜÇÜKLER: TÜRKİYE’DE BİRÇOK İLDE BU EVSAFTA OTOGAR BİLE YOK...
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Semt Garajımız, 19 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edildi. İçerisindeki kafeterya ve restoranlardan, bekleme salonlarına varıncaya kadar, son derece şık ve çağdaş çizgilerle tasarlanan Semt Garajımızda, 42 yazıhane ve yanı sıra 95 peron bulunuyor. Araçların bakımı ve oto yıkama istasyonu gibi donatılarla 400 araçlık kapasiteyi de hesaba katarak; değil bölgede, Türkiye’nin birçok ilinde bile eşine ender rastlanabilir bir yatırımı Erzurum’a kazandırdığımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Şükrüpaşa Semt Garajımızda, Hasankale, Köprüköy, Narman, Oltu, Olur, Çat, Aşkale, Uzundere, İspir ve Kandilli’ye yolcu taşımacılığı yapan ulaşım araçlarının sevk ve idaresiyle başlayan süreç, önümüzdeki günlerde inşallah ilçelerimizin tamamını kapsayacak.” şeklinde konuştu.
Başkan Küçükler, Şükrüpaşa Semt Garajı’nın, yönetim anlayışı olarak sadece kent içi ulaşıma değil, ilçelere yönelik olarak yürütülen yolcu taşımacılığı hizmetlerine verilen önemi ortaya koyduğunu sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 12.04.2012 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.