"Stok ve fahiş fiyat uygulayanları zabıtaya bildirin"

Erzurum'un Yakutiye Belediyesince yerli malı logosu, son kullanma tarihi ve gramajları denetledi.

admin
admin
04 Ekim 2018 Perşembe 08:30
"Stok ve fahiş fiyat uygulayanları zabıtaya bildirin"

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, vatandaşların farklı fiyat uygulaması veya gramaj açısından kuşkulandıkları durumları zabıtaya bildirmesi çağrısında bulundu.

Denetimlerin aralıksız süreceğini belirten Korkut, "Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları sonrasında daha geniş bir alanda zabıta denetimine başladık. Marketler, bakkallar, kasaplar, manavlar için denetimler yapılacak. Fiyat kontrolü, yerli malı logolu ürün, gramaj ve etiket ile kasa arasında fark olup olmadığı dikkatlice takip edilecektir. Çalışmaların aralıksız yürütülmesi için gerekli talimatları verdim." dedi.

Korkut, vatandaşların desteğini beklediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın duyarlılığına da ihtiyacımız var. Özellikle stok yapılması, fahiş fiyat uygulaması gibi konularda zabıtaya baş vurmalarını bekliyoruz. Elbirliğiyle varsa şehrimizde bu sorunları çözeceğiz."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.