SOSYAL MARKET SOSYAL DESTEK!

İhtiyaç sahibi öğrenciler için kurulan “Sosyal Market” uygulamasıyla okul yönetimi öğrencilerine maddi ve manevi desteği esirgemiyor.

20 Şubat 2014 Perşembe 14:34
SOSYAL MARKET SOSYAL DESTEK!
Erzurum’un Pazaryolu ilçesi 75. Yıl Yatılı Bölge ortaokulunda Hayırsever vatandaşların destekleriyle açılarak hizmet veren “Sosyal Market”, ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayarak öğrencilerin yüzünü güldürüyor. Okul yönetimi ve öğretmenlerce yürütülmekte olan bu uygulamayla öğrencilere yönelik montlar ayakkabılar ve kırtasiye malzemeleri bu marketten temin edilerek eğitime sosyal destek sağlanıyor. Okulu ziyaret eden İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi böyle uygulamaların eğitimde başarıyı arttıracağını, öğretmen öğrenci ilişkilerinin daha sağlıklı ve samimi olacağını belirterek yardımlarını esirgemeyen hayırsever vatandaşlara teşekkür etti. Bu işin bir gönül işi olduğunun, eğitimin temelinin de gönüllülük esasına dayandığını ifade eden Kaymakam Terzi bu çalışmalarından dolayı okul yönetimi ve öğretmenleri tebrik etti. Kaymakamlık olarak ihtiyaçların giderilmesi hususunda imkanlar ölçüsünde yardımcı olacaklarını belirtti.

Editör

Son Güncelleme: 20.02.2014 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.