SON SINIF ÖĞRENCİLERİNE “RENKLİ” BÖLÜM TANITIMI

Erzurum Rıfkı Salim Burçak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen bölüm tanıtım etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

admin
admin
06 Mayıs 2016 Cuma 16:34
SON SINIF ÖĞRENCİLERİNE “RENKLİ” BÖLÜM TANITIMI
Erzurum Rıfkı Salim Burçak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen bölüm tanıtım etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. 

Erzurum’un Palandöken ilçesindeki Rıfkı Salim Burçak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nce her yıl geleneksel olarak düzenlenen bölüm tanıtım etkinlikleri bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Okul kapalı spor salonunda düzenlenen etkinliğe Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ın eşi Özden Altıparmak, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, Okul Müdürü Caner Sunay ve vatandaşlar katıldı. Giyim Üretim Teknolojisi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğrencilerinin hazırladıkları ürünler özel olarak sergilenirken etkinliği katılan ziyaretçilere ikram edildi. Ortaokul son sınıf ve lise birinci sınıf öğrencilerinin bölümleri tanımalarına imkan sağlamak amacıyla gerçekleşen etkinlik renkli görüntüler oluşturdu. Okul öncesi ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerindeki çocuklar için sahnelenen tiyatro gösterisi çocukların büyük ilgisini çekti.

Amaçlarının bölümlerin iyi tanınması olduğunu ifade eden Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, “Sene sonunda öğrencilerimizin yapmış olduğu eserleri sergilemek ve diğer yandan ortaokul düzeyindeki öğrencilerimizin okulumuzu ziyaret ederek buradaki bölümleri tanımasına katkı sağlamak amacıyla bu etkinliğimiz düzenleniyor. Aynı zamanda bu haftaki anneler günü kapsamında anneler günü temalı resim sergisi yapıldı. Anne elinin neler yapabileceğine dair görseller mevcut. Yiyecek içeçek hizmetleri bölümümüz. Bu bölümde okuyan öğrencilerimizin marifetleriyle emekleriyle yapılan yiyeceklerimiz ziyaretçilerimize ikram ediliyor. Okulumuzda yapılan işleri vatandaşlarımıza ve çevremizdeki diğer okullara tanıtmak. Burada yapılan işlemlere farkındalık oluşturmak. Bundan dolayı emeği geçen arkadaşlarmıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Rıfkı Salim Burçak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Caner Sunay ise, “Bugün okulumuzun alan tanıtımlarıyla birlikte daha çok son sınıf öğrencilerimizin ileride girecekleri meslekleri tanıtmak, bu bağlamda da okulumuzda var olan sekiz bölümümüzün tanıtımını sağlamak için her sene bu etkinliğimizi düzenliyoruz. Özellikle çocuk gelişimi bölümü için çevre okullarımızdaki ana sınıfları ve Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne bağlı sevgi evlerinden gelen yetim ve öksüz öğrencilerimizi misafir ederek onların eğlenmelerini sağlıyoruz “ diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.