SOĞUK HAVAYA MEYDAN OKUDULAR

Türkiye İzcilik Federasyonu’na bağlı Erzurum izcileri geceleri eksi 25-30 dereceyi bulan soğuk havaya meydan okuyarak Kandilli Kayak Tesislerinin bulunduğu alanda bir haftalık kamp yaptı.

08 Şubat 2013 Cuma 17:23
SOĞUK HAVAYA MEYDAN OKUDULAR
Erzurum izcileri Kandilli’de kış kampını gerçekleştirdi. Okulların yarıyıl tatiline girmesini fırsat bilen izciler Kandilli’de hem kayak öğrendiler hem de kamp yaptılar. Kış şartlarıyla mücadeleyi kampta öğrenen izciler kardan iglo evleri yaparak geceyi burada geçirdiler.

100 izcinin katıldığı kamp, kamp ateşinin yakılmasıyla sona erdi.

Türkiye İzcilik Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Özcan Işık, “100 izcimizin katılımıyla kış kampımızı gerçekleştirdik. Kamp izcilerimiz için oldukça verimli geçti. Bütün izcilerimiz aynı zamanda burada kayak yapmayı da öğrendi. Nenehatun, Gençlik Spor, Yeşil Yaprak ve Kotku spor kulüplerimiz izcilerimize destekte bulunarak kayak yapmalarına yardımcı oldular.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 08.02.2013 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.